News, Publications & Events

Staying up-to-date is vital.
It keeps us sharp, shows trends in the industry
and enables us to prepare our products and
ourselves for the future.

/

News - CIMPERIAL 35-880, ENGINEERED FOR THE GLOBAL AEROSPACE INDUSTRY

Vlaardingen, The Netherlands, March, 2017 - Cimperial 35-880 is a boron and formaldehyde releasing agent free product for extra heavy duty applications equipped with CimShield Technology!

Het MEMGAS™ project maakt deel uit van de voortdurende campagne van Veolia om de wereld te voorzien van hulpbronnen. De MEMGAS™ installatie bewerkstelligt een veilig en robuust voorbehandelingsproces voor optimale membraanbescherming en non-stop biogaszuivering.

Biogas is een waardevolle bron van hernieuwbare energie, geproduceerd door de zuivering van industrieel afvalwater en ander organisch afval.  Door middel van de MEMGAS™ installatie wordt biogas opgewaardeerd tot biomethaan.

Ville vervaardigde de koolstoffilters voor de voorbehandeling, een drooginstallatie en de container met alle membranen, dit alles volgens de PD-norm. De volledige engineering maar ook het lasersnijden, buigen, zetten en lassen van de platen werd binnenshuis uitgevoerd door de vakmannen van Ville. Deze innovatieve MEMGAS™ installatie is inmiddels in gebruik in een fabriek in Frankrijk, een kleine 100 kilometer boven Marseille.

Ville is trots op de samenwerking met Veolia en de indirecte bijdrage aan het project om de wereld te voorzien van hulpbronnen!